Ăsta chiar nu e un review pentru Summer Well

Mă trezesc devreme doar pentru că simt că-mi curge fața și s-ar putea să nu visez urât. Gheața din punga de sub obraz s-a gândit să-mi spele fața de pernă, vorba vine, gheața nu gândește, normal că nu gândește, păi cum să gândească, numai oamenii gândesc, și nici ei chiar tot timpul, gheața-i gheață și doar atât, gata.

Oglinda din baie are două vești pentru mine, una proastă și-una bună, cu care vreau să înceapă, hai cu aia bună, și-mi arată că nu mai am cearcăne deloc la ochiul stâng. Aia proastă e că cearcănele nu mai sunt acasă pentru că s-a urcat obrazul pe locul lor. Asta e, am așteptat festivalul ăsta ca și când, nu mă oprește pe mine o falcă umflată, mă duc, cum să nu mă duc, ba nu, întrebarea corectă e cum să mă duc, am nevoie de un filantrop cu un loc în mașină. Îl găsesc, ajungem la Știrbey și mă izbesc déjà-vu-urile. Vă zic eu, lumea de pe-aici a coborât direct din Tumblr, nu din RATB.

E prea frumos și cald, dă-i cu freșuri, dă-i cu antibiotice, azi și mâine singurul dumnezeu mi-e vezica, să reziste, să reziste, să reziste 9 ore, știu că poate, trebuie să poată, e mai sănătos așa. Inspirație: sută la sută transpirație (să țin minte și pentru anul viitor).

summer well pabadam

Mi-am șters clasicul Ranting Specialist de pe buze, aici nu pot să comentez, n-am chef, nu-mi vine, e prea frumos. Și totuși.
Mi-a pus zenul pe pauză isteria ălora rămași pe-afară care-și agasau non-stop cunoscuții de pe lumea cealaltă să le facă rost de bilete sau brățări. Pentru că la noi nu există dom’le sold-out, ce-i aia sold-out? Pentru că de fiecare dată se găsesc invitații în plus și, dacă nu, oricum se descurcă ei cumva să intre fără să plătească. Mândria românului de-a face rost de chestii gratis ar trebui cântată-n imnul național, de exemplu, în strofa 11:

Bărboși cu steaua-n frunte! duhnind a nicotină,
Deviza-i „moca, frate” și scopul ei preasfânt.
Ne milogim pe Facebook în nopți cu lună plină,
Noroc că și-au luat alții biletele din timp!

În fiiine. Au intrat The National pe Riders on the storm punct.

summer well the national

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Naftalina

More Stories
Firimituri – Februarie 2018