Script lettering & friends

Sâmbetele sunt pentru alergături și reuniuni cu oameni admirabili (sau, cel puțin, așa mi-am propus pentru anul ăsta).
Prietenii mei super pasionați și talentați, Bianca Dumitrașcu și Sorin Trăistaru, și-au unit puterile și încep propăvăduirea sfintelor taine ale Lettering-ului și Caligrafiei printre pământeni. Cu eleganță și multă înțelegere pentru novici tremurânzi, Martorii Tipografiei te atrag de partea frumosului până ajungi să rostești rugăciuni cu titlul “Cannot unsee” la întâlnirea cu fonturi nepotrivite sau în fața vreunui kerning crăcănat prestat pe listele de antrenament de-acu’ juma’ de oră.

Motto-ul Biancăi e Passion, Practice, Patience și da, cam despre asta e vorba (încerc să mă molipsesc de cele 3 P-uri, pentru că status quo-ul de rezistență continuă m-a cam sleit în ultimul an).

Iar când vine și Sorin să te mângâie pe creștet c-ai scris un o frumos, după pagini întregi de chinuri ale facerii, trust me, e gâdi-gâdi pentru self-esteem.

Deci da, din suflet vă doresc să vă faceți cadou câteva ore cu cei doi și arta scrisului frumos. Pregătesc chiar pentru weekend-ul care vine un workshop de Script Lettering (fully booked din câte știu, dar ciocăniți pe la ușile lor, măcar pentru lista de așteptare).

Distracție și amuzament cu brush lettering by Sorin, inspirat de anunțuri de pe OLX.

Bianca & Yanna în pauză.

Mura pregătește ceva frumos pentru Noaptea Muzeelor.

Alice și Bianca – cred că aici se discuta despre cum Bodoni ar fi un nume destul de bun pentru un motan.

Am învățat ce-nseamnă doble lapiz, ceea ce vă doresc și dumneavoastră!

Naftalina

More Stories
Încă o sâmbătă pe Quinet 9