Griji

Vineri dimineață, cu ochii semi-lipiți, mă postez în fața ferestrei uriașe din camera rece. Casc și mă zgâiesc în oglinjoara-inimă spartă săptămâna trecută. Încep operațiunea de defrișare, ah, nu nori, nu ploaie, nu azi, trebuie să vină lumea la expoziție, smulg un fir. Da’ Accuweather zicea c-o să fie senin între 5 și 9, fix atunci, da, atunci să fie soare, smulg un fir, sper să reușim să așezăm tot, trebuie să facem și afișul cu Bica, smulg un fir, oare portofelele sunt gata, ce drăguț o să iasă, trebuie să iasă, și creioanele, dar creioanele mai bine le oferim ca amintire, nu-s ascuțite, smulg un fir, dar ce contează, oamenii se bucură și dacă nu-s ascuțite, trebuie să-i stresez să-mi spună titlurile, pentru etichete, smulg un fir, și să aranjăm lista de prețuri, să fie ca la carte.

Sper să ne ajute Cătălin cu poze frumoase, smulg un fir, dacă-l omoară pe Tyrion, eu intru-n grevă lannistereză, nu mă mai joc, închid ochii, smulg un fir, trebuie să cumpărăm lanterne pentru Noaptea Galeriilor, sau mai bine le spunem să vină cu frontale, oare o să ne mai dea cineva bere pe ultima sută de metri, smulg un fir, poate ar fi mai bine să-l întreb pe I. despre site-ul ăla, mi se pare total aiurea să ne copieze așa, ah, dar chiar mă enervează, smulg un fir, iar n-am apucat să ducem ilustrații la Cărturești, asta e urgent, mai bine-mi pun alarmă, s-o urc pe Livia pe site, smulg un fir, să-l sun pe băiatul de la Inima Copiilor, pfai, cât îmi doresc să reușim figura și să-i ajutăm, oricât de puțin, smulg un fir, contează.

Cu ciocolata cum stau, rău, cum să stau, mai bine dau o tură de parc și mă gândesc cu căștile pe urechi, ironic, da, smulg un fir, poate-mi fac și buletinul săptămâna viitoare măcar, m-aș tunde, dar nu mă lasă, smulg un fir, nu știu dacă să mă îmbrac cu rochița care aduce ploaia, Cecilia o să creadă c-am dezertat, dar trebuie să-mi fac programare, nu se mai poate, smulg un fir, sper să meargă cutia aia, poate reușesc să nu-i scot din minți pe toți profii, dacă se strică, asta e, măcar nu am dat un portofoliu uitabil, smulg un fir, păcat că nu am stat mai mult de vorbă cu oamenii ăia. Ia să vedeeeem.

Și-am văzut o prea puțină sprânceană dreaptă. Așa-mi trebuie dacă mă uit în oglinzi sparte și mă gândesc la toate, mai puțin la firelemelelevreauînapoi.

 oglinjoara

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *